torstai 9. helmikuuta 2012

Keiran silmätarkki + Ninja kaks vee!!

Kuten viimeksi jo sanoin, käytiin tiistaina Keiran kanssa silmätarkissa. Tämä oli Keiralle neljäs silmätarkki, ja jo ensimmäisellä kerralla löytynyttä kaihimuutosta oli tarkoitus kontrolloida. Useinhan perinnöllinen harmaakaihi on etenevä, ja haluan pysyä kärryillä missä mennään, vaikka jalostuskäyttö onkin poissuljettua Keiran kohdalla silmäsairauden takia. Tähän mennessä muutos oli ollut aina samanlainen ja samalla pienellä alueella, joten suhteellisen luottavaisin mielin oltiin nytkin. Eikä tarkastus tuonut tullessaan huonoja uutisia: vasemmassa silmässä yhä edelleen se sama pikkuinen suhru, mutta ei ole nyt näiden kolmen ja puolen vuoden aikana muuttunut mihinkään - ei edennyt ei laajennut!! :D Eläinlääkäri Kaisa Wickströmin kanssa siinä sitten mietittiinkin, että mikähän tämä muutos nyt sitten on olevinaan - kaihia se on, mutta onko se perinnöllistä tai jalostuksessa huomioon otettavaa, siinäpä kysymys johon vastauksen kun saisi! Mutta varmuuden vuoksi tällaisia koiria ei silti kannattane jalostukseen käyttää, varsinkin kun Keiralla on sisaruksia joilla jo pentueita on. Ilahduttavaa kuitenkin on se, että kaihi ei todennäköisesti tule Keiran näköä koskaan haittaamaan, kun se ei näytä olevan etenevää sorttia :)) eli voimme olla huoleti, ja tarkastetaan Keiran simmuja sitten lähempänä 7 vuotta seuraavan kerran jos ei sitä ennen ilmene mitään tarvetta!

Ja niin, tänään sitten taas on eräs merkkipäivä ja virstanpylväs saavutettu. Meinaan meirän vauvakoira, Yönmusta Ninjapinjanen täyttää tänään kokonaista kaksi vuotta! Kauheen nopeasti tämä aika menee, ei tuota kakaraa ja sen hurjasteluja katsoessa uskois, että se on ns. aikuisen ikäinen... ja kuten asiaan kuuluu, niin täytyyhän pikkutytön lapsuutta muistella näin synttärien kunniaksi, tässä muutama Ninjan pentukuvanen ryöstettynä Pihlajamäen pentublogista sekä Helmi-äipän ja Hymy-siskon omistajalta Pirjolta :) sekä muita sekalaisia kuvatuksia näiden kahden vuoden varrelta, kiitoksia kuvaajille!

Tässä neiti Pikku-Kirppu näyttää kieltä (marsuajan työnimi, koska Ninja syntyi noin 180 g kokoisena eli uskomattoman pienenä rääpäleenä...)

Kaikki naketit läjässä (vas. Ninja, Hymy, Into ja Sampo)

Ninja 5 vko, vähän leuhkana :D

Osasi se söpöilläkin jo pienenä, ja erityisyksityiskohta eli valkoinen pilkkutassu etualalla <3

Eka ulkoilu 6-viikkoisena - tietysti hirveä kiire joka paikkaan ja häntä korkealla ;D

Jo uuteen kotiin muuttaneena :)

Mun vauvakoira ja vielä pehmeät lörppökorvat <3

Vähän isompana jo, oisko 10 viikon hujakoilla :) ja söpöysaste sen kuin kasvaa!

Ahne lapsi jo pienestä pitäen... :P

wannabe-sakemanni... :D

Nimensä veroinen...

Teinix-Ninja

Loki-issikka, yksi Ninjan parhaista leikkikavereista :)

Mikälie krokotiili-imitaatio... (suomenlapinkoira Naru leikkitätinä)

Perhepotretti: Ninja Parku-iskän ja Into-veljen kanssa :)

Tässäpä kuvapläjäystä kerrakseen, enempää en jaksa Bloggerin kanssa taistella kuvia lisätäkseni :) mutta hyvää syntymäpäivää mun rakas Musta Surmani sekä kaikille muillekin Pihlajamäen I-vekaroille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti